چهارشنبه, ۸ آذر, ۱۴۰۲ / 29 November, 2023
طرز تهیه کرپ پیتزا
مواد لازم کرپ پیتزا
شیر :یک لیوان
تخم مرغ :پنج عدد
آرد :یک لیوان
پنیر پیتزا :300 گرم
سوسیس :سه عدد
کالباس :300 گرم
قارچ :20 عدد
فلفل دلمه :دو عدد متوسط
هویج :سه عدد
نمک :1/3 قاشق چایخوری
روغن :سه قاشق غذاخوری
شیر ، تخم مرغ ، آرد ، روغن و کمی نمک را با هم کاملا مخلوط کرده و کاملا میزنیم تا مواد یکدست شوند .
پس از این که مواد یکدست شدند ، کرپ آماده است سپس مقداری از آن را برداشته و درون ماهی تابه مستطیل شکل ریخته و سرخ میکنیم ، سپس آن را بر روی دستمال خیس میگذاریم تا خنک شود .
فلفل دلمه ای و هویج را تفت داده و سپس سوسیس و کالباس را به آن اضافه میکنیم ، قارچ را نیز جدا سرخ کرده و به مواد اضافه میکنیم .
پس از این که مواد سرد شدند به همراه پنیر پیتزا درون کرپ ریخته آن را رول میکنیم و در اندازه دلخواه برش میزنیم .
كرپ پيتزا جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
كرپ پيتزا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .