شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه راویولی نخود فرنگی


مواد لازم راویولی نخود فرنگی

روغن زیتون  3 قاشق غذاخوری

پیازچه  3 ساقه

سیر له شده  1 حبه

نخود فرنگی  ¼ 2 پیمانه

سرکه سفید  ¼ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری

خمیر راویولی به مقدار لازم

تخم مرغ بزرگ  1 عدد

نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

کره  ¼ پیمانه

برگ نعناع تازه  4 عدد


طرز تهیه راویولی نخود فرنگی


طرز تهیه راویولی نخود فرنگی


    روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. پیازچه را ریز خرد کرده، در تابه می ریزیم و به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت تفت می دهیم.

    سپس سیر له شده را اضافه کرده و 2  دقیقه تفت می دهیم تا عطر ان بلند شود.

    نخود فرنگی، سرکه، 1 پیمانه آب، 1 قاشق مرباخوری نمک و کمی فلفل اضافه می کنیم. سپس آن را  روی حرارت زیاد می گذاریم تا بجوشد سپس شعله را کم کرده به مدت 12 تا 15 دقیقه اجازه می دهیم  تا نخودها نرم شده و آب آن تبخیر شود. سپس آن را کنار می گذاریم تا خنک شود.

    مخلوط نخود فرنگی را در دستگاه غذاساز ریخته و  پوره می کنیم.

    طبق دستور  خمیر راویولی  را آماده می کنیم. سپس روی خمیر 40 قاشق از مخلوط نخود با فاصله می گذاریم و طبق دستور راویولی خمیر نازک رویی را روی بالش ها قرار می دهیم و فاصله بین بالش های نخودی را برش می زنیم. چهار گوشه هر راویولی را تخم مرغ هم زده می مالیم. لبه های خمیر راویولی را به هم  می چسبانیم. این کار را با تمام راویولی ها و پوره انجام می دهیم.

    مقداری آب را در یک قابلمه می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. کمی نمک در آن ریخته و راویولی ها را در آب در حال جوش می ریزیم و می گذاریم 2 تا 3 دقیقه بجوشد تا نرم شوند. در این زمان، کره را در یک تابه ریخته و آن را روی حرارت متوسط ذوب می کنیم. راویولی ها را در آن ریخته و 2 تا 3 دقیقه تفت می دهیم تا کره کف کند و راویولی ها با کره پوشانده شوند. برگ های نعناع را به صورت دراز دراز خرد کرده و آن ها را روی راویولی های آماده شده می ریزیم و داغ سرو می کنیم.


طرز تهیه راویولی نخود فرنگی

نکات تکمیلی در مورد راویولی نخود فرنگی

راویولی نخود فرنگی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
راویولی نخود فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه راویولی نخود فرنگی


همچنین مشاهده کنید





سایت دیدارنیوزسایت انتخابروزنامه دنیای اقتصادخبرگزاری اسپوتنیکسایت عصرایرانسایر منابعخبرگزاری تحلیل بازارخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت نمناکسایت ورزش سه