چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا

کیک سوشی | طرز تهیه کیک سوشی با میگو


مواد لازم کیک سوشی با میگو

میگو 120 گرم + تعدادی برای تزیین
گوشت خرچنگ 120 گرم
آب ¾ 3 پیمانه
برنج 3 پیمانه
سرکه برنج ½ پیمانه
جلبک نوری 3 ورقه
ترشی زنجبیل 2 قاشق غذاخوری + مقداری برای تزیین
پودر واسابی 2 قاشق غذاخوری
مایونز 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
پیازچه 2 قاشق چای خوری
آب لیمو 1 قاشق چای خوری
کنجد 1 قاشق چای خوری
جوانه تربچه مقداری
مایونز واسابی  مقداری
نمک و پودر فلفل مقداری


کیک سوشی | طرز تهیه کیک سوشی با میگو

طرز تهیه کیک سوشی با میگو

    در یک کاسه کوچک، سرکه برنج، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید و آن را کناری بگذارید. برنج مخصوص سوشی و آب را در ظرفی بریزید و آن را روی شعله زیاد به جوش آورید، سپس شعله را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت 15 دقیقه حرارت ببیند تا تمام آب جذب آن شود.
    برنج پخته را در کاسه بزرگی بریزید و آن را مدام هم بزنید. سپس مخلوط سرکه آماده را روی برنج بریزید و آن ها را به طور کامل با هم مخلوط کنید. برنج را کناری بگذارید تا به تدریج سرد شود و هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید.
    میگو ها را (به جز تعدادی که برای تزیین در نظر گرفته اید) درشت خرد کنید. پودر واسابی را با 2 قاشق آب مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر سس مایونز، پیازچه های خرد شده، 2 قاشق چای خوری سس واسابی، آب لیموی ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید. 10 دقیقه این مخلوط را در دمای اتاق باقی بگذارید، سپس تکه های میگو و خرچنگ را به همراه 1 قاشق غذاخوری ترشی زنجبیل در آن بریزید. تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید.
    ورقه های جلبک نوری را تست کنید تا طعم آن ها بیشتر شود. می توانید برای تست کردن جلبک ها آن ها را با یک انبر روی شعله گاز بگیرید تا پس ازگذشت 30 تا 60 ثانیه ترد و تیره رنگ شوند.
    برای درست کردن کیک سوشی:یک جلبک نوری را به طوری که سطح براق آن رو به پایین باشد، روی سطح کار خشک و تمیزی قرار دهید. سپس با انگشتان تان که آن ها را خیس کرده اید، ½ 2 پیمانه برنج روی آن قرار دهید. روی برنج را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و با کمک وردنه سطح برنج را صاف کنید. پوشش پلاستیکی را بردارید و توسط قلمو، مقداری از واسابی روی آن بمالید. یک ورقه دیگر از جلبک نوری روی لایه قبلی قرار دهید و به اندازه 1 پیمانه برنج روی جلبک بگذارید. توسط وردنه آن را صاف کنید و مقداری واسابی روی این لایه پخش کنید. مخلوط میگو و خرچنگ پخته شده را روی لایه آخر قرار دهید و 1 قاشق غذاخوری باقی مانده ترشی زنجبیل رنده شده را روی آن پخش کنید. دوباره 1 پیمانه از برنج را روی گوشت ها بگذارید و ورقه جلبک بعدی را قرار دهید و لایه آخر را با ½ 2 پیمانه برنج شکل دهید. اطراف کیک را ببرید تا شکل زیبایی پیدا کند. با استفاده از چاقو کیک را بلند کنید و در ظرفی قرار دهید، آن را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و حداقل به مدت 2 ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید.
    برای سرو این غذا بهتر است با 2 برش عرضی آن را به 3 قسمت ببرید. کیک را با ترشی زنجبیل، جوانه تربچه، میگو و دانه های کنجد تفت داده شده، تزیین کرده و با سس مایونز واسابی سرو کنید.
 


کیک سوشی | طرز تهیه کیک سوشی با میگو

نکات تکمیلی در مورد کیک سوشی

کیک سوشی جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کیک سوشی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

کیک سوشی ، طرز تهیه کیک سوشی با میگو


همچنین مشاهده کنید





روزنامه آرمان ملیروزنامه توسعه ایرانیخبرگزاری ایسناسایت برترینهاخبرگزاری ایرناسایت رویداد 24سایت تاپ نازخبرگزاری ایلناسایت سلام نوسایت آفتاب نیوز