جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

ته چین میگو | طرز تهیه ته چین میگو


 مواد لازم برای ته چین میگو
برنج 4 پیمانه
میگوی پوست کنده 500 گرم
پیاز خلال شده 2 عدد
سیر رنده شده 3  تا 4 حبه
گشنیز خرد شده نصف پیمانه
فلفل دلمه ای خلال شده 1 عدد
گرد لیمو عمانی 1 قاشق چای خوری
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری و روغن به میزان لازم
 
 

ته چین میگو | طرز تهیه ته چین میگو
 
 
طرز تهیه ته چین میگو
 میگوها رو پاک کنید و بشویید. مقداری آب در یک قابلمه به جوش بیارید و به آب، نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و آبلیمو اضافه کنید و میگوها رو به اون اضافه کنید. صبر کنید تا میگو در آب جمع بشه، بعد اونو آبکش کنید.
در یک ماهیتابه پیاز رو به همراه سیر تفت بدید، سرخ که شد، گشنیز رو اضافه کنید و اونو تفت بدید، بعد هم فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و تفت بدید و در آخر هم میگوها رو اضافه کنید و به مواد بالا نمک و ادویه و زردچوبه و پودر لیمو عمانی و آبلیمو و فلفل بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و ته یک قابلمه تفلون، روغن بریزید. نصفه کمتر برنج رو بریزید و صاف کنید و میگوها رو اضافه کنید و اونا رو پهن کنید و مابقی برنج رو هم بریزید. اجازه بدید تا ته چین دم بیاد و بعد اونو در ظرف مورد نظرتون برگردونید.
 
نکات
 
میگو رو اگر زیاده از حد بپزید، سفت میشه.
توی دستور اصلی رب انار نداره، ولی من رب انار اضافه کردم، بسیار خوب شد، اگر دوست داشتید میتونید به جای آبلیمو دستور رب انار اضافه کنید. میزانش هم بستگی به ذائقه خودتون داره.
 

ته چین میگو | طرز تهیه ته چین میگو
نکات تکمیلی در مورد ته چین میگو

ته چین میگو جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ته چین میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ته چین میگو ، طرز تهیه ته چین میگو


همچنین مشاهده کنید