سه شنبه, ۴ مهر, ۱۴۰۲ / 26 September, 2023
طرز تهیه لازانیا به سبک مکزیکی
برگ گشنیز تازه خرد شده 1 پیمانه
پیازچه خرد شده 4 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
اسفناج تازه 300 گرم
ترتیلای ذرتی 8عدد (20 سانتیمتری)
لوبیا چیتی (خیس خورده و آبکشی شده) 450 گرم
سالسای گوجه فرنگی (تندی متوسط) 1 پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده 2 پیمانه
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ظرف غذا ساز برقی، گشنیز، پیازچه، یک قاشق چایخوری نمک، ¼ قاشق چایخوری فلفل و اسفناج (تا اندازه ای که در ظرف جا می شود) می ریزیم و با درجه Pulse غذا ساز می زنیم.
پس از اینکه خرد شد و جا باز کرد، بقیه اسفناج را اضافه می کنیم. آنها را مخلوط می کنیم تا ریز ریز شود.
ظرف مناسب فرِ 21 سانتیمتری را با کمی روغن چرب می کنیم. 4 لایه نان ترتیلا را در ظرف می گذاریم. نیمی از لوبیا چیتی، سالسای گوجه فرنگی، مخلوط اسفناج و پنیر رنده شده را روی آن می ریزیم. سپس یک لایه دیگر مانند همین لایه روی آن درست می کنیم و روی آن پنیر می ریزیم و کمی آن را با دست فشار می دهیم تا پرس شود.
روی ظرف را با فویل می پوشانیم. آن را در فر داغ به مدت 25 الی 30 دقیقه می گذاریم تا بپزد. سپس آن را از فر خارج می کنیم. به مدت 5 دقیقه صبر می کنیم تا کمی خنک شود و سپس آن را سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد لازانیا
لازانیا جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
لازانیا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .