جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
زیتون پرورده | طرز تهیه زیتون پرورده
زیتون 1 کیلوگرم
مغز گردو 300 گرم
رب انار 1 قاشق غذاخوری
آب انار نصف استکان
سبزی معطر (نعنا، گشنیز، چوچاق) 3 قاشق سوپ خوری
گلپر به مقدار لازم
دانه انار نصف پیمانه
سیر 1 بوته
نمک به مقدار لازم
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه زیتون پرورده
ابتدا زیتون ها را می شوییم تا اگر شوری آن زیاد باشد از مقدار نمک آن کاسته شود. سپس هسته زیتون را جدا کرده و مغز گردو را ساییده و به زیتون اضافه می کنیم.
رب انار ترش یا ترش و شیرین، بسته به ذائقه مان به مواد اضافه می کنیم. آب انار را نیز همراه با دانه های انار اضافه می کنیم.
سپس سه سبزی معطر را در ادویه ساب ریخته و خوب خرد می کنیم و به موادمان اضافه می کنیم.
سیر را رنده ریز می کنیم (مقدار سیر می تواند بسته به محیط زندگی و سلیقه شما متغیر باشد.) و همراه با نمک و گلپر به مواد اضافه کرده و در آخر روغن زیتون را برای عطر بیشتر و بهتر جا افتادن زیتون، روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
زیتون پرورده آماده شده را برای 1 تا 2 روز می گذاریم در یخچال بماند تا جا بیفتد.
زیتون پرورده جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
زیتون پرورده را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .