یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
طرز تهیه بورقی ترکیه
مواد لازم:
پنیر فتا: 200گرم
تخم مرغ : 1 عدد
جعفری،نعناع،شوید:1 قاشق غذاخوری، ساطوری شده
خمیر یوفکا یا فیلو: 10 ورقه
روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا در یک کاسه تخم مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.
یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می شود خمیر در روغن باز نشود.
روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی ها را 2 یا 3تایی در روغن5تا6 دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود. بورقی ها را خارج کرده و سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت بخش است.
بورقی ترکیه جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
بورقی ترکیه را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .