چهارشنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۰ / 26 January, 2022
مجله ویستا

پیتزا مرغ | طرز تهیه پیتزا مرغ باربیکیو


مواد لازم برای پیتزا مرغ باربیکیو
 
روغن زیتون :کمی برای کف ظرف
آرد :کمی برای زیر خمیر
خمیر پیتزا  :یک عدد
مرغ پخته ریش ریش شده :½ مرغ (2پیمانه)
سس باربیکیو :½ پیمانه
پنیر پیتزا :2 پیمانه
ژامبون مرغ خرد شده :به میزان دلخواه
پیاز کوچک نگینی شده :یک عدد
نمک و فلفل :به میزان لازم
 

پیتزا مرغ | طرز تهیه پیتزا مرغ باربیکیو
 
 
طرز تهیه پیتزا مرغ باربیکیو
 
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا داغ شود. کف سینی فر را کمی چرب می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
روی یک سطح صاف کمی آرد می پاشیم و خمیر پیتزا را به مدت 10 الی 15 دقیقه روی آن ورز می دهیم. سپس خمیر را روی سینی فر پهن می کنیم.
در یک کاسه متوسط، مرغ و سس باربیکیو را می ریزیم و آنها را با هم مخلوط می کنیم.
سپس این مخلوط را روی خمیر می مالیم. روی آن را با پنیر (برای پنیر پیتزا می توانید از ترکیب پنیر گودا و فیلافیلا نیز استفاده کنید) می پوشانیم.
پس از آن، ژامبون و پیاز را روی آنها می ریزیم. آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
آن را برای مدت 20 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا پنیر روی آن آب شده و خمیر آن طلائی شود. سپس پیتزا را سرو می کنیم.
 

پیتزا مرغ | طرز تهیه پیتزا مرغ باربیکیو
نکات تکمیلی در مورد پیتزا مرغ

پیتزا مرغ جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پیتزا مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پیتزا مرغ ، طرز تهیه پیتزا مرغ باربیکیو


همچنین مشاهده کنید





سایت اکوایرانروزنامه توسعه ایرانیسایت تجارت نیوزسایت تابناکسایت ارانیکوسایت فرادیدسایت همشهری‌آنلاینروزنامه دنیای اقتصادروزنامه شرقروزنامه شهروند