پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا

پاستا تن ماهی | طرز تهیه پاستا تن ماهی خامه ای


مواد لازم پاستا تن ماهی خامه ای

کنسرو ماهی تن  425 گرم

فتوچینی یا اسپاگتی 350 گرم

گوجه فرنگی نیمه خشک  100 گرم

خامه 1 پیمانه

نخود سبز پخته شده 1 پیمانه

سیر رنده شده 2 حبه

پیاز  ½ عدد

روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری

کیپر  2 قاشق مرباخوری

جعفری خرد شده  1 قاشق غذاخوری


پاستا تن ماهی | طرز تهیه پاستا تن ماهی خامه ای

 

طرز تهیه پاستا تن ماهی خامه ای

   پیاز را خرد کنید.
    پاستا را در آب جوش همراه با کمی نمک بپزید سپس آن را با آب سرد آبکشی کنید.
    بعد از این که کامل آب پاستای پخته شده رفت آن را در نیمی از روغن زیتون تفت بدهید.
    بقیه روغن را در یک تابه روی حرارت ملایم گرم کنید.
    پیاز را اضافه کنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.
    سیر را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه آن را تفت دهید.
    خامه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
    تن ماهی و نخود سبزها را اضافه کنید و هم بزنید تا با بقیه مواد مخلوط شوند.
    به مدت 1 الی 2 دقیقه اجازه دهید تا گرم شوند.
    نیمی از جعفری های خرد شده، گوجه خشک خردشده، کیپر و پاستا را اضافه کنید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
    پاستا را با بقیه جعفری خرد شده تزیین کنید.


پاستا تن ماهی | طرز تهیه پاستا تن ماهی خامه ای

نکات تکمیلی در مورد پاستا تن ماهی

پاستا تن ماهی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پاستا تن ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستا تن ماهی ، طرز تهیه پاستا تن ماهی خامه ای


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری فارسروزنامه شهروندسایت نامه نیوزسایت ارانیکوروزنامه ایرانسایت ساعدنیوزسایت همشهری‌آنلاینسایت تجارت نیوزخبرگزاری صدا و سیماروزنامه آرمان ملی