پنجشنبه, ۱۸ خرداد, ۱۴۰۲ / 8 June, 2023
بقچه قارچ و پنیر با یوفکا | طرز تهیه بقچه قارچ و پنیر با یوفکا
خمیر یوفکا:20 ورق
قارچ :300 گرم
پنیر خامه ای :100 گرم
پیازچه :10 عدد
کره ذوب شده :100 گرم
آبلیمو:یک قاشق غذا خوری
فلفل :به میزان کافی
نمک به میزان کافی
روغن به میزان کافی
قارچها را خرد کرده و به همرا آبلیمو تفت میدهیم تا آب قارچ خارج شود .( آبلیمو باعث می شود تا رنگ قارچ سفید بماند)
قسمت سفید پیاز چه را جدا کرده و پس از خرد کردن با نمک و فلفل به قارچ اضافه میکنیم .
قسمت سبز پیازچه را در آب جوشانده تا کمی تغییر رنگ داده و نرم شود.
یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مجدد خمیر را مرطوب می کنیم .
مقدار از مواد را را در وسط خمیر گذاشته و یک تکه از پنیر خامه ای را روی مواد قرار می دهیم .
اطراف خمیر را بالا آورده تا به صورت بقچه در آید ، سپس با یک پیازچه دور خمیر را گره می زنیم .
بقچه های آماده را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شود .
بقچه قارچ و پنیر با یوفکا جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
بقچه قارچ و پنیر با یوفکا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .