شنبه, ۴ تیر, ۱۴۰۱ / 25 June, 2022
طرز تهیه لازانیای تابهای (Skillet Lasagna)
مواد لازم لازانیای تابهای (Skillet Lasagna)
هویج 1 عدد
کدو سبز 1 عدد
سیر 4 حبه
لازانیا 6 ورقه
گوجه فرنگی 750 گرم
پنیر موتزارلا 150 گرم
تخم مرغ بزرگ 1عدد
ریحان یا جعفری تازه 5 قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان 3 قاشق غذاخوری
پنیر ریکوتا 1 پیمانه
روغن زیتون بکر ¼ پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
اسفناج ½3 پیمانه
نمک و فلفل تازه آسیاب شده به میزان لازم
¼ پیمانه روغن زیتون را در تابه بزرگ روی حرارت کم گرم کنید. سیر را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بگذارید تا طلایی رنگ شود. گوجههای فیله شده و خرد شده، 1 قاشق سوپخوری سبزیجات معطر (ریحان یا جعفری)، ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه روی حرارت کم باشد تا سس درست شود.
سپس ⅔ از سس را از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید. مخلوط پنیر ریکوتا، تخممرغ، پنیر پارمزان، 3 قاشق سوپخوری سبزی معطر، ½ قاشق چای خوری نمک و فلفل را به عنوان سس پنیر در یک کاسه آماده کنید.
2 ورق لازانیا را روی سس داخل تابه بگذارید. نصف هویج و کدو سبز خلال شده را روی آن قرار دهید. روغن زیتون باقیمانده را روی مخلوط بریزید. نمک و فلفل را روی آن بپاشید. نصف اسفناج، نصف سس پنیری را روی آن بریزید. کمی موتزارلا و نیمی از سس گوجهای را که از تابه خارج کردید روی آن بریزید.
مرحله بالا را با ورقههای دیگر تکرار کنید. 20 تا 25 دقیقه با شعله کم بگذارید بجوشد تا پنیر ذوب شود و لازانیا پخته شود.
بعد از پخته شدن لازانیا، آن را با پنیر پارمزان و سبزیجات معطر تزئین کنید و بعد برش دهید.
لازانیای تابهای جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
لازانیای تابهای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .