پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا

فیله گوشت ویتنامی | طرز تهیه فیله گوشت ویتنامی


مواد لازم برای فیله گوشت ویتنامی
 
گوشت فیله گوساله :600 گرم
سیر :2 حبه
سس سویا :2 قاشق غذاخوری
روغن مایع :یک قاشق غذاخوری
شکر :یک قاشق مرباخوری
برگ‎های شاهی تازه :برای سرو
گوجه فرنگی :برای سرو
پیازچه :برای سرو
 
 

فیله گوشت ویتنامی | طرز تهیه فیله گوشت ویتنامی
 
 
طرز تهیه فیله گوشت ویتنامی
 
گوشت را به قطعات 2 سانتی‎متری خرد کنید.
سیر را ریز رنده کنید.
سس سویا، شکر و سیر را با هم مخلوط کنید و تکه های گوشت‎ خردشده را به آن بیافزایید تا با سس پوشیده شده،طعم بگیرند.
مقداری فلفل به این مخلوط بزنید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 1 ساعت کناری قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.
یک تابه دیواره بلند را روی شعله زیاد قرار دهید و نیمی از روغن را در آن بریزید تا کاملا داغ شود دقیقا زمانی که روغن داغ شده و می خواهد بوی سوختگی بدهد نیمی از گوشت‎های خردشده را اضافه کنید و سریع گوشت را هم بزنید تا یک دست سرخ شود. 2 دقیقه برای پخت گوشت کافیست.
گوشت‎های پخته شده را به ظرف دیگری منتقل نمایید و با نیم دیگر روغن بقیه گوشت‎ها را نیز به همین روش بپزید.
گوشت را با برگ‎های شاهی، گوجه و پیاز یا پیازچه خرد شده بپوشانید و غذا را سرو نمایید. 
 

فیله گوشت ویتنامی | طرز تهیه فیله گوشت ویتنامی
نکات تکمیلی در مورد فیله گوشت

فیله گوشت جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
فیله گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

فیله گوشت ویتنامی ، طرز تهیه فیله گوشت ویتنامی


همچنین مشاهده کنید





سایت آفتاب نیوزسایت مجله شبکهسایت سلام نوسایت تاپ نازسایت ارانیکوروزنامه شهروندروزنامه همشهریروزنامه تعادلخبرگزاری صدا و سیماخبرگزاری باشگاه خبرنگاران