جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

مارمالاد هلو | طرز تهیه مارمالاد هلو


مواد لازم برای مارمالاد هلو


هلو     4 کیلوگرم
شکر     1 کیلوگرم
ژلاتین     2 تا 3 ورق
آبلیمو     نصف استکان


مارمالاد هلو | طرز تهیه مارمالاد هلو


طرز تهیه مارمالاد هلو



    هلوها را می شوییم و هسته آنها را می گیریم. سپس آنها را کمی له می کنیم و چرخ می کنیم. شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم 2 الی 3 ساعت بماند تا شکر، کمی آب شود.
    مواد را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و گاهی بهم می زنیم  تا مارمالاد به جوش آید و مایه، کاملاً سفت شود.
    ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و آن را همراه آبلیمو داخل مارمالاد می ریزیم و می گذاریم یکی دو جوش دیگر بزند. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کمی خنک شود.
    مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشد.

 


مارمالاد هلو | طرز تهیه مارمالاد هلو

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد هلو

مارمالاد هلو جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مارمالاد هلو را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .

مارمالاد هلو ، طرز تهیه مارمالاد هلو


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری صدا و سیماخبرگزاری ایسناروزنامه آفتاب یزدسایر منابعروزنامه توسعه ایرانیخبرگزاری ایلناسایت مجله شبکهروزنامه دنیای اقتصادسایت بیتوتهروزنامه شرق