شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه کباب ساتای مرغ


 مواد لازم برای کباب ساتای مرغ
 
کره بادام زمینی :¼ پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان :2 عدد (هر کدام 180 تا 250 گرم)
سیر :1 حبه
سرکه برنج :2 قاشق غذاخوری
روغن کنجد :1 قاشق چای خوری
سس سویا :1 قاشق چای خوری
پرک فلفل قرمز :½ قاشق چای خوری
نمک و پودر فلفل سیاه :مقداری
روغن مایع :مقداری
 

طرز تهیه کباب ساتای مرغ
 
طرز تهیه کباب ساتای مرغ
ابتدا پوست روی مرغ ها را جدا می کنیم و آن ها را با برش های عمودی خرد می کنیم. برش های مرغ را در یک کاسه می ریزیم و با سیر له شده، روغن کنجد، سویا سس، 1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل، ورز می دهیم. سپس برش های مرغ را به صورت عمودی به سیخ می کشیم.
برای تهیه سس، کره بادام زمینی، سرکه برنج، باقیمانده پودر فلفل قرمز و 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط نمایید. می توانید از سس باربیکیوی آسیایی هم برای سرو این جوجه کباب استفاده کنید.
تابه گریل یا تابه معمولی را روی شعله زیاد قرار دهید. مقداری روغن در آن بریزید و مرغ های به سیخ کشیده شده را در آن قرار دهید، هر سمت مرغ ها را به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ نمایید. مرغ های کبابی را با سس بادام زمینی سرو کنید.
 

طرز تهیه کباب ساتای مرغ
نکات تکمیلی در مورد کباب ساتای مرغ

کباب ساتای مرغ جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کباب ساتای مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کباب ساتای مرغ


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری باشگاه خبرنگارانخبرگزاری صدا و سیماسایت ارانیکوخبرگزاری اسپوتنیکسایت دیدارنیوزروزنامه شهروندروزنامه همشهریسایت رویداد 24روزنامه ایرانسایت اکوایران