شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه مرغ سرخ شده با سس سرکۀ بالزامیک


مواد لازم مرغ سرخ شده با سس سرکۀ بالزامیک

سرکه بالزامیک ¼ پیمانه
مرغ کامل تکه تکه شده 1 عدد
فلفل سیاه آسیاب شده و نمک به مقدار لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده 2 حبه
آب لیموی تازه 2 قاشق غذا خوری
خردل دیجون 2 قاشق غذا خوری
رندۀ پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه مرغ سرخ شده با سس سرکۀ بالزامیک


طرز تهیه مرغ سرخ شده با سس سرکۀ بالزامیک

    سرکه، خردل دیجون (از خردل ساده هم می توانید استفاده کنید)، آب لیمو، سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل را در ظرف کوچکی با همزن مخلوط می کنیم.
     سس سرکهٔ بدست آمده و تکه های مرغ را در کیسۀ نایلونی بزرگی که درِ آن مجدداً قابل بستن باشد مخلوط می کنیم، در کیسه را می بندیم و تکان می دهیم تا همۀ قسمت های مرغ را بپوشاند، آن را در یخچال قرار می دهیم، حداقل به مدت 2 ساعت و حداکثر یک روز. هر از گاهی آن را تکان می دهیم.
     فر را از قبل روی دمای 205 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. تکه های مرغ را از کیسه بیرون آورده و روی سینی فر می چینیم. حدود 1 ساعت می پزیم. اگر مرغ خیلی زود به رنگ قهوه ای درآمد، دور آن کاغذ فویل می پیچیم تا آرام تر بپزد.
    تکه های مرغ را به سینی پذیرایی منتقل می کنیم. آب مرغ را با روغن مرغ که داخل سینی فر باقی مانده، مخلوط می کنیم. تکه های سرخ شده ای که به سینی فر چسبیده اند را با قاشق چوبی جدا می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم. مخلوط را مانند سس به آرامی روی مرغ ها می ریزیم. در آخر رندۀ پوست لیمو و جعفری را روی مرغ ها می پاشیم.

 


طرز تهیه مرغ سرخ شده با سس سرکۀ بالزامیک

نکات تکمیلی در مورد مرغ سرخ شده

مرغ سرخ شده جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مرغ سرخ شده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ سرخ شده با سس سرکۀ بالزامیک


همچنین مشاهده کنید





سایت مثلث آنلاینخبرگزاری ایلناسایت دیپلماسی ایرانیسایت ارانیکوخبرگزاری تحلیل بازارسایت الفخبرگزاری صدا و سیماسایت نامه نیوزسایت تابناکخبرگزاری اسپوتنیک