پنجشنبه, ۱۸ خرداد, ۱۴۰۲ / 8 June, 2023
مجله ویستا
مرغ بریان | طرز تهیه مرغ بریان با سیب و کرفس
مواد لازم برای مرغ بریان با سیب و کرفس

طرز تهیه مرغ بریان با سیب و کرفس

نکات تکمیلی در مورد مرغ بریان
سیب 1 عدد
ساقه کرفس 2 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
دانه زیره 1 قاشق چای خوری
نان تست 280 گرم
عصاره مرغ 1 پیمانه
مرغ کامل 1 عدد (1.6 تا 1.8 کیلوگرمی)
نمک و فلفل سیاه مقداری
جعفری تازه خرد شده ¼ پیمانه

فر را با دمای 450 درجه گرم نمایید . سینی فر را در طبقه سوم از بالا قرار دهید.
سیب را به قطعات درشت و ساقه کرفس را به قطعات متوسط ببرید. نان را نیز به قطعات 2 سانتی متری برش بزنید.
سیب و کرفس خرد شده را با 1 قاشق روغن زیتون و دانه های زیره مخلوط نمایید. سپس نان های تکه شده را درون سینی قرار دهید. سیب، کرفس و نان ها را به صورت یکنواخت در سطح سینی پخش کنید و به مدت 10 دقیقه آن ها را در فر بپزید.
عصاره مرغ را بر روی مخلوط بالا بریزید تا جذب مواد شود. مرغ را به 10 تکه تقسیم نمایید و با باقیمانده روغن زیتون آن را چرب کنید. سپس مرغ ها را روی بقیه مواد در سینی فر قرار دهید؛ روی آن ها به میزان دلخواه تان نمک و فلفل بپاشید. به مدت 25 تا 30 دقیقه غذا را بپزید تا مرغ ها کاملاً پخته شوند و بقیه مواد طلایی شوند
روی غذا را با جعفری تزیین نمایید و آن را سرو نمایید.

مرغ بریان جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
مرغ بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید