شنبه, ۶ آذر, ۱۴۰۰ / 27 November, 2021
مجله ویستا

طرز تهیه پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر


مواد لازم برای پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر
 
20 گرم قارچ خشک
750 میلی لیتر آب
250 گرم قارچ های بلوطی
50 گرم کره
روغن زیتون
500 گرم گوشت سینه کبوتر
یک قاشق غذاخوری آرد سفید

برای روی پای
 
یک عدد زردک بزرگ
100 گرم کشمش
80 گرم کره آب شده
یک قاشق غذاخوری رزماری خرد شده
 
 

طرز تهیه پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر
 
طرز تهیه پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر

 
قارچ خشک را درون کاسه نشکن و مقاوم در برابر حرارت بریزید. آب جوش را روی آنها  بریزید. در کاسه را بگذارید و آنها را 15 دقیقه کنار بگذارید تا قارچ ها نرم و تازه شوند. 
 
قارچ هایی که ضخیم هستند را با چاقو برش دهید. آنها را در روغن روغن و کره تفت دهید تا طلایی شوند و سپس کنار بگذارید. 
 
در تابه دیگری، روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. سپس سینه های کبوتر را در آن سرخ کنید. روی آنها نمک و فلفل بریزید. دو طرف آنها را در روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس قارچ ها را به گوشت اضافه کنید. 600 میلی لیتر آب قارچ را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید 10 دقیقه به حالت نیم جوش باقی بماند. 
 
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. 
 
زردک را پوست بگیرید و به ورقه های باریک برش بزنید. 
 
مخلوط گوشت کبوتر را درون ظرف کسرول بریزید و روی آنها را با ورقه های زردک بپوشانید. 
 
کره آب شده و رزماری خرد شده را روی مواد بریزید تا سطح آنها را کاملا بپوشاند. سپس به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آنها طلایی شود. 
نکات تکمیلی در مورد پای قارچ

پای قارچ جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پای قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پای زردک و قارچ با گوشت کبوتر


همچنین مشاهده کنید




خبرگزاری مهرسایت اقتصادنیوزسایت الفسایت همشهری‌آنلاینروزنامه آفتاب یزدسایت مثلث آنلاینخبرگزاری فارسروزنامه شهروندسایت زومیتسایت اکوایران