سه شنبه, ۱۴ آذر, ۱۴۰۲ / 5 December, 2023
پلو مرغ اسپانیایی | طرز تهیه پلو مرغ اسپانیایی با نخودسبز
آب مرغ 800 میلی لیتر
ران مرغ 750 گرم
کنسرو گوجه فرنگی 400 گرم
برنج 2 پیمانه
نخود فرنگی پخته شده ½پیمانه
آرد ¼ پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد
برگ بو 2 عدد
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران مقدار کمی
دانههای فلفل دلمهای را خارج کرده و خرد کنید.
پیاز و سیرها را ریز خرد کنید.
تکه های مرغ را به همراه آرد, نمک و فلفل در یک کیسه زیپلاک قرار دهید. کیسه را ببندید و آن را تکان دهید تا تمام سطوح مرغها به آرد آغشته شود.
روغن زیتون را در یک ظرف روی شعله زیاد گرم کنید و مرغها را به طوری که پوست آنها رو به پایین قرار داشته باشد به مدت 2 الی 3 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوهای شوند سرخ کنید.
آنها را برگردانید و سمت دیگرشان را نیز به مدت 1 دقیقه سرخ کنید. سپس مرغها را در بشقاب قرار دهید.
پیاز، سیر و فلفل دلمهای را در روغن باقی مانده به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.
برگ بو، پاپریکا و زعفران را اضافه کنید و آنها را با بقیه مواد تفت دهید. سپس گوجهفرنگی و آب مرغ را بیافزایید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا به جوش آید.
برنج را اضافه کنید و بدون اینکه درب ظرف را بگذارید اجازه دهید تا به مدت 8 دقیقه با بقیه مواد بجوشد.
مرغها را اضافه کنید و به مقدار کافی نمک و فلفل به آنها بزنید. درب ظرف را بگذارید تا غذا به مدت 01 دقیقه دیگر بپزد.
در آخر ظرف را از روی شعله بردارید و نخودفرنگیها را به آن اضافه کنید و مجدداً درب ظرف را بگذارید تا به مدت 01 دقیقه دیگر با حرارت خودش کاملاً دم بکشد.
پلو مرغ اسپانیایی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پلو مرغ اسپانیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .