چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ساندویچ دلی روبن (Deli Reuben)


 مواد لازم ساندویچ دلی روبن (Deli Reuben)
 
نان چاودار یا سبوس دار 2 برش از یک قرص
کلم رنده شده ¾ پیمانه
ژامبون بره ورقه شده 4 ورقه
پنیر اسرم یا چدار ورقه شده 4 ورقه
 سس خردل قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
خیار شور 1 عدد
 

طرز تهیه ساندویچ دلی روبن (Deli Reuben)
طرز تهیه ساندویچ دلی روبن (Deli Reuben)
 
فر یا تستر را از قبل روی 225 درجه سانتیگراد یا 450 درجه فار نهایت گرم کنید.
نان را برشته کرده و کره به آن بمالید.
کلم را به مدت 15 دقیقه با سرکه  آب پز کرده و  آب کش کنید.
چندین لایه ژامبون را روی یک تکه نان روی سمتی که به آن کره نزده اید قرار داده و روی سینی فر لبه دار کوچک قرار دهید و به مدت 5 دقیقه در فر گرم کنید.
آن را از فر خارج کرده و روی آن کلم آبپز شده و چند ورق پنیر گودا یا چدار قرار دهید.
داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
سس خردل را روی تکه نان دیگر مالیده و روی آن قرار دهید. با خیار شور سرو کنید.
 
 
طرز تهیه ساندویچ دلی روبن (Deli Reuben)
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ

ساندویچ جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
ساندویچ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ساندویچ دلی روبن (Deli Reuben)


همچنین مشاهده کنید