دوشنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۲ / 5 June, 2023
مجله ویستا
سمبوسه تونسی | طرز تهیه سمبوسه تونسی
مواد لازم برای سمبوسه تونسی

طرز تهیه سمبوسه تونسی

نکات تکمیلی در مورد سمبوسه تونسی
سیب زمینی 1عدد
هویج1 عدد
کره 150 گرم
خمیر فیلو 6 ورقه
لیمو ترش 3 عدد
فلفل چیلی قرمز خشک 2 عدد
پیازچه 2 ساقه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
پیاز قرمز 1 عدد
شاهی تازه 1 دسته
نعنای تازه 1 دسته
جعفری تازه 1 دسته
ماست کم چرب 4 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز 1 قاشق مرباخوری
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری
روغن زیتون بکر به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه
پودر زیره سبز به میزان دلخواه

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم نمایید.
سیب زمینی و هویج را با پوست شسته و با کمی آب بخار پز کنید تا کامل پخته شوند. سپس اجازه دهید تا خنک شوند. بعد پوست سیب زمینی را گرفته و با هویج پوره کنید.
1 قاشق چایخوری تخم گشنیز را با فلفل چیلی بکوبید و پودر دارچین را با آنها مخلوط کنید.
مخلوط تخم گشنیز، فلفل و دارچین را به همراه پیازچههای ریز خرده شده و یک تخم مرغ زده شده با سیب زمینیها به خوبی ترکیب نمایید.
کره را در یک ظرف روی حرارت کم بگذارید تا کم کم آب شود.
بقیه تخم گشنیز را بکوبید.
قلمو را در کره چرب کنید و روی یک ورقه خمیر بمالید. مقداری پودر دارچین و پودر تخم گشنیز روی آن بپاشید. این ورق خمیر را با ورق دیگری بپوشانید و به همین ترتیب آن را با کره چرب کنید و روی آن ادویه بپاشید. خمیر سوم را نیز قرار دهید و آن را نیز به همین ترتیب آماده نمایید. با استفاده از یک چاقوی تیز خمیرها را به شکل 2 مربع با ابعاد 15 سانتیمتر برش بزنید.
با خمیرها سریع کار کنید تا از خشک شدن آنها جلوگیری نمایید. با بقیه ورقه های خمیر نیز همین کار را تکرار کنید.
روی هر یک از چهار مربع بهدست آمده، یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب زمینی بریزید و آن را پخش کنید. آنها را از وسط تا کنید تا یک مثلث درست شود. لبههای مربع را با آب تَر کنید ولبهها را فشار دهید تا کامل بسته شوند. هر دو سمت آن را با کره چرب نمایید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوهای شوند در فر بپزید.
پیاز را ریز خرد کنید. برگهای نعنا و جعفری و شاهیها را با هم مخلوط کنید.
یک عدد از لیموترشها را آب گیری کنید. ماست را با آبلیمو، روغن زیتون و پودر زیره سبز ترکیب کنید.
سس ماست را روی سالاد سبزیجات بریزید و آن را با سمبوسههای داغ و برشهای لیمو ترش سرو نمایید.

سمبوسه تونسی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
سمبوسه تونسی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید