شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

سمبوسه تونسی | طرز تهیه سمبوسه تونسی


 مواد لازم برای سمبوسه تونسی
سیب زمینی 1عدد 
هویج1 عدد
کره  150 گرم
خمیر فیلو   6 ورقه
لیمو ترش  3 عدد
فلفل چیلی قرمز خشک  2 عدد
پیازچه   2 ساقه
تخم مرغ بزرگ   1 عدد
پیاز قرمز  1 عدد
شاهی تازه  1 دسته
نعنای تازه  1 دسته
جعفری تازه   1 دسته
ماست کم چرب   4 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز  1 قاشق مرباخوری
پودر دارچین  ½ قاشق چایخوری
روغن زیتون بکر  به میزان لازم
نمک  به میزان لازم
پودر فلفل سیاه  به میزان دلخواه
پودر زیره سبز  به میزان دلخواه
 

سمبوسه تونسی | طرز تهیه سمبوسه تونسی
 
طرز تهیه سمبوسه تونسی
 
فر را با دمای 200 درجه سانتی‎گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم نمایید.
سیب زمینی‎ و هویج را با پوست شسته و با کمی آب بخار پز کنید تا کامل پخته شوند. سپس اجازه دهید تا خنک شوند. بعد پوست سیب زمینی را گرفته و با هویج پوره کنید.
1 قاشق چایخوری تخم گشنیز را با فلفل چیلی بکوبید و پودر دارچین را با آن‎ها مخلوط کنید.
مخلوط  تخم گشنیز، فلفل و دارچین را به همراه پیازچه‎های ریز خرده شده و یک تخم مرغ زده شده با سیب زمینی‎ها به خوبی ترکیب نمایید.
کره را در یک ظرف روی حرارت کم بگذارید تا کم کم آب شود.
بقیه تخم گشنیز را بکوبید.
قلمو را در کره چرب کنید و روی یک ورقه خمیر بمالید. مقداری پودر دارچین و پودر تخم گشنیز روی آن بپاشید. این ورق خمیر را با ورق دیگری بپوشانید و به همین ترتیب آن را با کره چرب کنید و روی آن ادویه بپاشید. خمیر سوم را نیز قرار دهید و آن را نیز به همین ترتیب آماده نمایید. با استفاده از یک چاقوی تیز خمیرها را به شکل 2 مربع با ابعاد 15 سانتی‎متر برش بزنید.
با خمیرها سریع کار کنید تا از خشک شدن آن‎ها جلوگیری نمایید. با بقیه ورقه های خمیر نیز همین کار را تکرار کنید.
روی هر یک از چهار مربع به‎دست آمده، یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب زمینی بریزید و آن را پخش کنید. آن‎ها را از وسط تا کنید تا یک مثلث درست شود. لبه‎های مربع را با آب تَر کنید ولبه‎ها را فشار دهید تا کامل بسته شوند. هر دو سمت آن را با کره چرب نمایید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوه‎ای شوند در فر بپزید.
پیاز را ریز خرد کنید. برگ‎های نعنا و جعفری و شاهی‎ها را با هم مخلوط کنید.
یک عدد از لیموترش‎ها را آب گیری کنید. ماست را با آبلیمو، روغن زیتون و پودر زیره سبز ترکیب کنید.
سس ماست را روی سالاد سبزیجات بریزید و آن را با سمبوسه‎های داغ و برش‎های لیمو ترش سرو نمایید. 
 

سمبوسه تونسی | طرز تهیه سمبوسه تونسی
نکات تکمیلی در مورد سمبوسه تونسی

سمبوسه تونسی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
سمبوسه تونسی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سمبوسه تونسی ، طرز تهیه سمبوسه تونسی


همچنین مشاهده کنید





سایت ارانیکوسایت اعتماد آنلاینسایت عصرایرانسایت مثلث آنلاینروزنامه توسعه ایرانیسایت نامه نیوزسایت اکوایرانسایت برترینهاروزنامه آرمان ملیسایت دیدبان ایران