چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا
مرغ باربیکیو | طرز تهیه مرغ باربیکیو
مواد لازم برای مرغ باربیکیو

طرز تهیه مرغ باربیکیو

نکات تکمیلی در مورد مرغ باربیکیو
سینه مرغ :یک عدد
سیر :2 حبه
پیاز :¼ پیمانه
سس گوجه فرنگی :5 قاشق سوپخوری
عسل :3 قاشق سوپخوری
شکر :3 قاشق سوپخوری
سرکه سیب :2 قاشق سوپخوری
سس ورسترشایر :یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون :½1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم

فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
پیاز و سیر را ریز کنید.
روغن زیتون را در تابه روی شعله متوسط حرارت دهید. پیاز را تفت دهید وقتی سبک شد سیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی آن بلند شود.
سس گوجه فرنگی، عسل، شکر، سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را اضافه کنید. برای چند دقیقه مواد را حرارت دهید تا سسی غلیظ به دست آورید. از روی شعله بردارید و اجازه دهید سرد شود.
سینه مرغ بدون استخوان را به اندازه دلخواه تکه کنید. برای مدت 15 تا 30 دقیقه داخل سس قرار دهید.
سینی فر را چرب کنید. تکههای مرغ را روی آن بچینید و در فر قرار دهید. پس از 10 دقیقه تکههای مرغ را برگردانید و با قلموی آشپزی به سس آغشته کنید و دوباره به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید.

مرغ باربیکیو جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
مرغ باربیکیو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید