دوشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۱ / 23 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)


مواد لازم چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)

نعنا تازه    1 دسته حدود 100 گرم

گشنیز تازه  1 دسته حدود 100 گرم

سیر   5 حبه

زنجفیل  1 قاشق چایخوری

شکر   1 قاشق چایخوری

پودر فلفل چیلی   ¼ قاشق چایخوری

نمک   ½ قاشق چایخوری

آب لیموی تازه  2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)


طرز تهیه چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)

    ابتدا ریشه ها و ساقه های ضخیم نعنا و گشنیز را جدا کنید.
    پوست سیر را بگیرید.
    مواد لازم را خوب بشوئید.
    تمام مواد را در غذا ساز ریخته و کاملا له کنید.
    در نهایت با میزان دلخواه نمک و فلفل مزه دار کنید.
    می توانید به این چاشنی کمی پودر زیره نیز اضافه کنید.
    این چاشنی در ظرف دربسته تمیز به مدت یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.
 


طرز تهیه چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)

نکات تکمیلی در مورد چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)

چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز) جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)


همچنین مشاهده کنید





روزنامه ایرانروزنامه ابتکارسایت زومیتسایت بیتوتهخبرگزاری ایلناوبگردیسایر منابعخبرگزاری تحلیل بازارخبرگزاری فارسسایت مثلث آنلاین