یکشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۲ / 28 May, 2023
طرز تهیه چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)
مواد لازم چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)
نعنا تازه 1 دسته حدود 100 گرم
گشنیز تازه 1 دسته حدود 100 گرم
سیر 5 حبه
زنجفیل 1 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی ¼ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز)
ابتدا ریشه ها و ساقه های ضخیم نعنا و گشنیز را جدا کنید.
پوست سیر را بگیرید.
مواد لازم را خوب بشوئید.
تمام مواد را در غذا ساز ریخته و کاملا له کنید.
در نهایت با میزان دلخواه نمک و فلفل مزه دار کنید.
می توانید به این چاشنی کمی پودر زیره نیز اضافه کنید.
این چاشنی در ظرف دربسته تمیز به مدت یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.
چاشنی نعنا و گشنیز (چاشنی سبز) جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .