دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
سس سیب | طرز تهیه سس سیب
سیب تازه و سالم ½ 1 تا 2 کیلوگرم
پوست لیموترش 4 تکه
آب لیموترش تازه 3 تا 4 قاشق غذاخوری
چوب دارچین یک تکه 7 سانتیمتری
شکر قهوه ای ¼ پیمانه
شکر ¼ پیمانه
آب 1 پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
سیب ها را پوست می گیریم و خرد می کنیم.
سیب ها را به همراه بقیۀ مواد در یک قابلمۀ بزرگ می ریزیم، آن را روی اجاق گاز با حرارت بالا گذاشته و در قابلمه را می بندیم. وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و به مدت 20 تا 30 دقیقه می گذاریم بجوشد.
قابلمه را از روی حرارت برداشته، دارچین و تکه های پوست لیمو را که با پوست کن بریده ایم، خارج می کنیم. با گوشت کوب سیب ها را له می کنیم تا خوب صاف شود. سس آماده سرو است، می توانید این سس را گرم یا سرد سرو کنید. این سس همراه بستنی وانیلی یا ماست وانیلی بسیار مطبوع است.
سس سیب جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .