دوشنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۲ / 5 June, 2023
مربای هویج | طرز تهیه مربای هویج
هویج 1 کیلو
زعفران آبگرفته یک قاشق غذاخوری
شکر 2 کیلو
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری
گلاب نصف پیمانه
خلال بادام یا پسته 1 قاشق غذاخوری پر
هل ساییده یک قاشق غذاخوری
آب 2 پیمانه
هویج ها را رنده کنید یا اگر دوست دارید درشت تر خرد کنید. و در قابلمه بریزید و آب را به آن اضافه کنید تا خوب پخته شود سپس شکر را یکباره در آن ریخته و زعفران را هم می افزاییم. تا کاملا قوام بیاید. بعد گلاب. هل و آبلیمو را نیز افزوده و هم می زنیم تا عطر هل و گلاب نیز کاملا به خرد هویج برود سپس شعله را خاموش کرده و پس از سرد شدن داخل شیشه می ریزیم.
مربای هویج جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای هویج را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .