شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

پاستا | طرز تهیه پاستا و جوجه در سس بادام زمینی


مواد لازم برای پاستا و جوجه در سس بادام زمینی
 
اسپاگتی نازک
بروکلی تکه شده، 1 عدد
فلفل قرمز شیرین خلال شده، 1 عدد
سینه مرغ بدون استخوان و پوست
نمک و فلفل
1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
نصف فنجان سس بادام زمینی و فلفل قرمز (اختیاری)
 

پاستا | طرز تهیه پاستا و جوجه در سس بادام زمینی
 
 
طرز تهیه پاستا و جوجه در سس بادام زمینی
 
ماکارانی را طبق دستور کارخانه تهیه کنید و آبکش کنید. سپس در آب جوش کلم بوکلی و فلفل شیرین قرمز را برای 2 دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید.
جوجه را به صورت افقی به دو قسمت تقسیم کنید و دریک ماهی تابه در روغن زیتون با حرارت ملایم سرخ کنید برای 2 دقیقه یا تا وقتی که رنگ آن صورتی شود(دمای 170 درجه فارنهایت). سپس جوجه را روی تخته برش به قسمت های کوچک تقسیم کنید و به پاستا و سبزیجات اضافه کنید.
به این موارد سس بادام زمینی و فلفل قرمز را اضافه کرده و نوش جان کنید.
 
 

 
پاستا | طرز تهیه پاستا و جوجه در سس بادام زمینی

نکات تکمیلی در مورد پاستا

پاستا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستا ، طرز تهیه پاستا و جوجه در سس بادام زمینی


همچنین مشاهده کنید





سایت اکوایرانروزنامه ابتکارخبرگزاری تحلیل بازارسایت برترینهاروزنامه دنیای اقتصادخبرگزاری فارسسایت مثلث آنلاینروزنامه شهروندوبگردیروزنامه توسعه ایرانی