یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

قره قروت | طرز تهیه قره قروت


مواد لازم برای قره قروت 
 
4 کیلو ماست چکیده یا آب حاصل از صاف کردن کشک
 
 

قره قروت | طرز تهیه قره قروت
 
طرز تهیه قره قروت
 
برای تهیه قره قورت معمولاً آب ماست را (بخشی از ماست را که هنگام تغلیظ از آن جدا می شود) به وسیله ی حرارت تغلیظ نموده و بسته بندی می کنند. این محصول بسیار ترش مزه بوده و به عنوان چاشنی همراه غذاهای مختلف مصرف می شود. روش خانگی
ابتدا دوغ را جوشانده تا آن قدر غلیظ شود که به رنگ قهوه ای برسد. البته می توان آب ماست را با حرارت ملایم جوشاند تا سیاه شود و سپس آن را روی پلاستیک پهن کرد تا سفت شود.
 

قره قروت | طرز تهیه قره قروت
نکات تکمیلی در مورد قره قروت

قره قروت جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

قره قروت ، طرز تهیه قره قروت


همچنین مشاهده کنید





سایر منابعسایت فرادیدسایت اقتصادنیوزوبگردیسایت سلام نوخبرگزاری فارسروزنامه شهروندخبرگزاری ایسناسایت نمناکسایت اکوایران