پنجشنبه, ۱۳ مهر, ۱۴۰۲ / 5 October, 2023
مجله ویستا

ناگت مرغ با ذرت | طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت


مواد لازم برای ناگت مرغ با ذرت
 
مرغ                               2قطعه (سینه)
ذرت                                نصف لیوان
خامه                                نصف لیوان
شیر                                1لیوان
پیاز                                2عدد
تخم مرغ                           2عدد
برنج                               1لیوان
کره                                4قاشق غذاخوری (آب شده)
آرد سوخاری                        به میزان لازم
آرد                                 به میزان لازم
نمک                                به میزان لازم
زعفران                            به میزان لازم
فلفل له                             میزان لازم
برگ بو                            2عدد
سیر                                2حبه
 

ناگت مرغ با ذرت | طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت
 
 
طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت
 
ابتدا در ظرفی مناسب مقدار کمی روغن ریخته و مرغ را در آن کمی تفت دهید و بعد با برگ بو،سیر،1عدد پیاز و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
پیاز باقی مانده را رنده زده و با مقداری کره تفت دهید و بعد 6قاشق سوپخوری آرد به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی آرد از بین برود و بعد مرغ را به آن اضافه کنید.بعد از کمی تفت دادن مواد را از روی حرارت بردارید.
ذرت را با مقدار آب و نمک بپزید و برنج را نیز به صورت کته دم کنید. شیر و خامه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.سپس آنها را داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که کرمی و غلیظ شود سپس مخلوط پیاز سرخ شده با آرد و کره ، تکه های مرغ ، برنج پخته ، ذرت ، نمک ،زعفران و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید ، مخلوط را داخل ظرف در بسته و به مدت 2 تا3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.
پس از اینکه مایه ناگت سرد شد مواد را از یخچال خارج کنید ، دستتان را مرطوب کنید و تکه هایی به یک اندازه از مایه ناگت بردارید و کف دست تان حالت دهید و گرد کنید .
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند سپس به نوبت ناگت ها را داخل آرد سفید و تخم مرغ بزنید و در مرحله آخر داخل آرد سوخاری بغلطانید تا تمام سطح ناگت ها به آرد آغشته شود.
داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، ناگت ها را داخل روغن داغن قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شود
 
 
نکات
 
1. در صورت تمایل به جای آرد سوخاری از خرده نان استفاده کنید.
 
2. هتر است پیاز را قبل از اضافه کردن کره کاملا تفت دهید تا آبش تبخیر شود تا بعد از اضافه کردن کره طعم آن به خوبی در غذا مشخص باشد.
 
3. میتوانید ناگت ها را پس از آماده سازی داخل نایلون بگذارید و منجمد کنید.
 
4. در صورت تمایل از مقداری قارچ سرخ شده و نخود فرنگی هم در غذا استفاده کنید.
 


ناگت مرغ با ذرت | طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت

نکات تکمیلی در مورد ناگت مرغ با ذرت

ناگت مرغ با ذرت جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ناگت مرغ با ذرت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ناگت مرغ با ذرت ، طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت


همچنین مشاهده کنید





سایت همشهری‌آنلاینسایت انرژی پرسسایت ورزش سهسایت تابناکروزنامه همشهریسایت دیجیاتوسایت مثلث آنلاینسایت ساعدنیوزسایت انصاف نیوزسایت فرارو