جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا
نودل و میگوی تند | طرز تهیه نودل و میگوی تند
مواد لازم برای نودل و میگوی تند
طرز تهیه نودل و میگوی تند
نودل:200 گرم
روغن کنجد:یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده: 2 عدد
فلفل قرمز خرد شده:یک عدد
زنجبیل:به میزان لازم
میگوی پخته شده:450 گرم
سویا سس:یک قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده:یک دسته
نعنای خرد شده:یک دسته
بادام زمینی بو داده:یک کف دست
آب لیمو:یک عدد
نودل ها را طبق دستوری که روی پاکت آن نوشته شده پخته، آبکشی کنید و کنار بگذارید.
روغن کنجد را در یک ماهی تابه گرم کنید و تخم مرغ های زده شده را داخل آن بریزید. تخم مرغ ها را خوب کف ماهی تابه بریزید تا حالت املت پیدا کند. حدود یک تا 2 دقیقه بگذارید سرد شود و سپس طرف دیگر را به مدت یک دقیقه بپزید. بعد آن را خلالی خرد کنید.
فلفل و زنجبیل را درون یک ماهی تابه بریزید و حدود یک تا 2 دقیقه سرخ کنید و بعد نودل ها، میگو و تخم مرغ را اضافه کنید. این مواد را داخل سویا سس بریزید و حدود یک دقیقه سرخ کنید.
مواد را درون سبزی های خرد شده بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید همه مایه را درون ظرفی ریخته، بادام زمینی ها را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد نودل و میگوی تندنودل و میگوی تند جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
نودل و میگوی تند را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید