شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

تاس کباب با بامیه | طرز تهیه تاس کباب با بامیه


 مواد لازم برای تاس کباب با بامیه
 
بامیه  500 گرم
پیاز 2 عدد کوچک
گوجه یک عدد 
کنسرو گوجه  یک عدد
سیر  4 حبه
فلفل دلمه ای  2 عدد
روغن نارگیل 1 پیمانه
قارچ  4 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
 

تاس کباب با بامیه | طرز تهیه تاس کباب با بامیه
 
 
طرز تهیه تاس کباب با بامیه
بامیه ها را بشویید و اجازه دهید تا کامل خشک شوند و آب آن برود. تمام مواد دیگر را نیز بشویید وخرد کنید، روغن (از هر روغن دلخواه می توانید استفاده کنید.) را در تابه بریزید تا گرم شود، بعد بامیه ها را درون تابه ریخته و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
بامیه را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
در همین حین قارچ و پیاز را در همان تابه سرخ کنید تا طلایی شود (ابتدا پیاز را بریزید و چند دقیقه بعد قارچ را اضافه کنید) توجه داشته باشید که باید در صورت نیاز، روغن را قبل از ریختن پیاز عوض کنید، حالا فلفل را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا نرم و طلایی شود، بعد بامیه و گوجه تازه خرد شده و گوجه های پخته شده کنسروی و سیر و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنیم.
زیر شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم مواد آرام جا بیفتد و بعد سرو می کنیم.
این غذا را می توان سرد، داغ و کنار برنج هم میل کرد.
 

تاس کباب با بامیه | طرز تهیه تاس کباب با بامیه
نکات تکمیلی در مورد تاس کباب با بامیه

تاس کباب با بامیه جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
تاس کباب با بامیه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

تاس کباب با بامیه ، طرز تهیه تاس کباب با بامیه


همچنین مشاهده کنید





سایت ارانیکوسایت اعتماد آنلاینسایت عصرایرانسایت مثلث آنلاینروزنامه توسعه ایرانیسایت نامه نیوزسایت اکوایرانسایت برترینهاروزنامه آرمان ملیسایت دیدبان ایران