شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
مجله ویستا
مرغ مدیترانه ای | طرز تهیه مرغ مدیترانه ای
مواد لازم برای مرغ مدیترانه ای

طرز تهیه مرغ مدیترانه ای

نکات تکمیلی در مورد مرغ مدیترانه ای
سینه مرغ بدون استخوان با پوست :2 عدد (4 عدد نیمه)
گوجه فرنگی :500 گرم
زیتون سیاه بدون هسته :16 عدد
کیپر :3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم

فر را با دمای 230 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم. اگر از گوجه گیلاسی استفاده می کنید فقط دو نیم کنید.
گوجه های خردشده را به همراه زیتون، کیپر و 2 قاشق غذاخوری روغن داخل یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
مرغ ها را شسته و می گذاریم تا آب آن ها گرفته شده و خشک شوند. سپس هر دو طرف شان را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. توجه داشته باشید که پوست مرغ را نکنید.
یک تابه مناسب را روی حرارت زیاد می گذاریم.
یک قاشق روغن باقی مانده را داخل آن می ریزیم تا داغ شود اما دود نکند.
مرغ ها را از سمت پوست شان داخل روغن داغ به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ می کنیم تا پوست آن ها طلائی – قهوه ای شود.
تکه های مرغ را بر می گردانیم و مخلوط گوجه فرنگی را نیز داخل تابه و اطراف آن می ریزیم.
تابه را به مدت 18 تا 20 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا تکه های مرغ، مغز پخت شده و سبزیجات اطراف آن نرم شوند.

مرغ مدیترانه ای جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مرغ مدیترانه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید