پنجشنبه, ۱۳ مهر, ۱۴۰۲ / 5 October, 2023
مجله ویستا
دلمه کدو | طرز تهیه دلمه کدو
مواد لازم برای دلمه کدو

طرز تهیه دلمه کدو

نکات تکمیلی در مورد دلمه کدو
کدو 1 کیلوگرم
گوشت چرخ شده ٢5٠ گرم
قارچ ٢5٠ گرم
پنیر پیتزا 1 پیمانه
پیاز 2 عدد
رب گوجهفرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن به مقدار دلخواه

ابتدا پیاز و گوشت را با هم سرخ میکنیم.
قارچ خرد شده را اضافه میکنیم و همه مواد و خوب با هم تفت میدهیم.
بعد رب، نمک، فلفل ، آویشن را اضافه میکنیم.
کدوها را کامل شسته بدون آنکه پوست کدو را بگیریم سر و ته کدو را میزنیم و وسط آن را خالی میکنیم تا شبیه کاسه شود.
در روغن کمی تفت میدهیم و از مخلوطی که آماده کردهایم؛ داخل کدوها میریزیم.
در آخر روی مواد پنیر میریزیم.
در فر ١٧٠ درجه سانتیگراد؛ به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم تا کاملا پخته شود.

دلمه کدو جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
دلمه کدو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید