پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ی کباب دنده


اکثر اوقات پیش آمده که در رستوران کباب دنده خورده و دوست داشته باشید که ای کاش می شد این کباب رو خودمون هم بتونیم درست کنیم که با  این دستور میشه!

 مواد لازم:

 دنده گوسفند یا گوساله خردشده:700 گرم

 سیر:2حبه، رنده شده

 ترخون و جعفری ساطوری شده:2 قاشق غذاخوری             

 آبلیمو تازه :3 قاشق غذاخوری

 روغن مایع:4 قاشق غذاخوری

 سس خردل:2 قاشق غذاخوری

 نمک و ادویه :به میزان لازم


طرز تهیه ی کباب دنده
  

روش تهیه

برای هر چه لذیذ تر شدن کباب دنده چند مرحله وجود دارد که با دنبال کردن آن می توانید به نتیجه بهتری برسید

قدم اول:جعفری و ترخون ها را تا جایی که میشود داخل نرمی دنده فرو کنید.

قدم دوم:تمام مواد را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید تا 4 ساعت بماند تا خوب طعم دار شود

قدم سوم:تکه های سبزی روی دنده ها را از آن جدا کرده و دو طرف دنده ها را به مدت 8-10 دقیقه بر روی زغال و یا روی آتش کباب کنید اما اگر دنده ی شما دنده گوساله است مدت زمان پخت را 2-3 دقیقه اضافه کنید.


طرز تهیه ی کباب دنده

نکته:

اگر دنده ی شما با گوشت باشد 5 دقیقه قسمت گوشت دارش را بیشتر روی آتش نگه دارید.

دنده ها را فقط یک بار پشت و رو کنید تا اینکه سفت نشود و مراقب باشید تا نسوزند.

نکات تکمیلی در مورد کباب دنده

کباب دنده جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
کباب دنده را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ی کباب دنده


همچنین مشاهده کنید