سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ساندویچ پنیر و ریحان


مواد لازم برای ساندویچ پنیر و ریحان
 
پنیر گودا :16 تکه
نان تست :8 عدد
گوجه فرنگی :یک عدد
برگ ریحان تازه :½ پیمانه
کره :4 قاشق سوپ خوری
نمک :به مقدار دلخواه
فلفل تازه :به مقدار دلخواه
 
 

طرز تهیه ساندویچ پنیر و ریحان
 
 
طرز تهیه ساندویچ پنیر و ریحان
 
کره را بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
تابه گریل را از قبل روی حرارت متوسط گرم کنید.
تکه های نان را کره زده و روی تابه گریل کنید.
گوجه فرنگی را ریز کرده و به آنها نمک بزنید.
روی هر تکه نان کره بمالید و 2 ورقه پنیر، تکه های گوجه فرنگی که به آنها نمک و فلفل زده اید و برگ های ریحان را قرار دهید.
نان ها را دو به دو از سمت محتویات روی هم قرار دهید و درون ساندویچ ساز قرار دهید یا اینکه ساندویچ را روی تابه گریل قرار دهید.
روی ساندویچ را با یک تابه چدنی بزرگ سنگین کنید. آن را برای 3 دقیقه بپزید تا طلایی شود. 
ساندویچ را از روی تابه برداشته، طرف دیگر نان را کره بزنید، آن را برگردانید، تابه سنگین را روی ساندویچ قرار داده و برای 3 دقیقه دیگر آن را بپزید.(پرس کردن ساندویچ بدون استفاده از ساندویچ ساز)
ساندویچ ها را از وسط به تکه های 5 سانتی متری برش زده و  بلافاصله آنها را سرو کنید. 
 
 

طرز تهیه ساندویچ پنیر و ریحان
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ پنیر

ساندویچ پنیر جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
ساندویچ پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ساندویچ پنیر و ریحان


همچنین مشاهده کنید