شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

گوجه فرنگی خشک شده | گوجه فرنگی خشک شده در فر


مواد لازم گوجه فرنگی خشک شده در فر


گوجه فرنگی کوچک    24 عدد
گوجه فرنگی بزرگ نصف شده     8 الی 10 عدد
گوجه فرنگی زرد ، نارنجی ،قرمز یا سبز     8 الی 10 عدد
شکر     1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
سبزیجات معطر مانند ریحان، آویشن یا رزماری برای خوش طعم شدن


گوجه فرنگی خشک شده | گوجه فرنگی خشک شده در فر

 

طرز تهیه گوجه فرنگی خشک شده در فر


    فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. گوجه فرنگی های رنگی را ریز خرد می کنیم. کف یک سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و گوجه های برش خورده را با فاصله 1 الی 2 سانتیمتری از هم داخل سینی می چینیم به طوری که قسمت برش خورده آنها رو باشد. کمی شکر و سبزیجات معطر روی آنها می ریزیم و با نمک و فلفل آنها را مزه دار می کنیم
    ظرف را داخل فر داغ می گذاریم و گوجه ها تا زمانی که آب آنها دیگر در نیاید، خشک می کنیم. در این زمان، گوشه های گوجه ها چروک می خورد و کم کم خشک و جمع می شوند. زمانی که باید در فر بماند بستگی به نوع گوجه و میزان رسیده بودن آن دارد، همچنین این زمان بستگی به میزان علاقه مندی ما برای درجه خشکی گوجه ها است که این زمان بین 1.5 الی 6 ساعت است. سپس آنها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم تا کاملاً سرد شود. سپس آنها را داخل یک ظرف در بسته که هوا در آن نفوذ نمی کند می ریزیم و در یخچال یا فریزر نگه داری می کنیم. اگر در یخچال بگذاریم 3 روز می ماند. ولی اگر آنها را فریز کنیم بیش از 6 هفته هم می توان از آنها استفاده نمود.


گوجه فرنگی خشک شده | گوجه فرنگی خشک شده در فر

نکات تکمیلی در مورد گوجه فرنگی خشک شده

گوجه فرنگی خشک شده جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
گوجه فرنگی خشک شده را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

گوجه فرنگی خشک شده ، گوجه فرنگی خشک شده در فر


همچنین مشاهده کنید





سایت مثلث آنلاینخبرگزاری ایرناسایت دیدبان ایرانسایت ارانیکوخبرگزاری باشگاه خبرنگارانروزنامه توسعه ایرانیسایت همشهری‌آنلاینسایت ورزش سهروزنامه آفتاب یزدروزنامه آرمان ملی