چهارشنبه, ۸ آذر, ۱۴۰۲ / 29 November, 2023
طرز تهیه سوفله بروکلی و پنیر
مواد لازم سوفله بروکلی و پنیر
بروکلی بدون ساقه 900 گرم
سوسیس 100 گرم
پنیر چدار 270 گرم
خامه ½1 پیمانه
آرد 1/3 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری
سس خردل 2 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه سوفله بروکلی و پنیر
یک ظرف بزرگ را پر از آب کنید و به میزان کافی نمک اضافه نمایید و اجازه دهید تا جوش بیاید.
بوتههای کلم بروکلی را به آن اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه آنها را بپزید تا حدیکه کمی نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد، آبکشی کنید.
سوسیس ها به شکل مربعهای 5.0 سانتیمتری خرد کنید. با کمی روغن تفت دهید و آنها را روی دستمال کاغذی حولهای قرار دهید تا روغن اضافه آنها جذب دستمال شود.
دمای فر را به 210 درجه سانتیگراد برسانید.
کف و دیواره یک ظرف مناسب سرو را کره بمالید.
تخم مرغها را هم بزنید.
در یک ظرف دیگر تخم مرغها را به آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست داشته باشید.
پنیر چدار را رنده کنید.
نمک، فلفل، خردل و تقریباً ⅓ پنیر چدار را به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید.
کلم بروکلیهای پخته را در ظرف نچسب بریزید و ⅓ دیگر از پنیر چدار را روی آنها بپاشید سپس سوسیس ها را اضافه کنید.
مخلوط آرد و تخم مرغ و خامه را روی این مواد بریزید. به این ترتیب تمام ظرف پر از این مخلوط میشود.
باقیمانده پنیر چدار را روی این مواد بریزید.
به مدت 25 الی 40 دقیقه این مخلوط را در فر بپزید تا زمانیکه سطح رویی آن قهوهای شود. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا از سوختن آن جلوگیری شود.
سوفله بروکلی و پنیر جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
سوفله بروکلی و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .