پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

برگه سیب دارچینی | طرز تهیه برگه سیب دارچینی


مواد لازم برای برگه سیب دارچینی
 
سیب لبنانی یا سرخ:پنج عدد
دارچین:دو قاشق غذاخوری
شکر:دو قاشق غذاخوری
 

برگه سیب دارچینی | طرز تهیه برگه سیب دارچینی
طرز تهیه برگه سیب دارچینی
ابتدا فر را روی 250 درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس بسته به شکلی که دوست دارید سیب را برش بزنید؛ اما بهترین روش، دو نیم کردن سیب به شکل عمودی است. سپس هسته داخل سیب را جدا کنید. اکنون تا حد ممکن سیب ها را از مقطع عرضی با چاقوی تیز روی تخته ببرید. حدود یک دقیقه سیب ها را داخل کاسه شکر قرار داده و کاسه را تکان دهید تا شکر روی همه برگه ها بنشیند. سیب ها را درآورده و درون سینی که داخلش دارچین پخش کرده اید، بغلتانید. سیب ها را داخل سینی فر قرار داده و 30 تا 45 دقیقه آن را داخل فر بگذارید. بعد از گذشت این مدت سینی را درآورده و دوباره روی آن دارچین بپاشید و بین 30 تا 45 دقیقه دوباره داخل فر بگذارید. سینی را بیرون آورده و برگه ها را داخل ظرف مناسب بگذارید تا خنک شود.
 
 
 
نکات
 
1. اگر نمی خواهید کالری برگه ها بالا برود، بعد از تهیه برگه ها آنها را با کمی عسل بخورید.
2. اگر چاقوی تان تیز است، بدون دو نیم کردن سیب، از همان ابتدا آن را از مقطع عرضی برش بزنید تا برگه ها به همان شکل دایره کامل باشد.
 

برگه سیب دارچینی | طرز تهیه برگه سیب دارچینی
نکات تکمیلی در مورد برگه سیب دارچینی

برگه سیب دارچینی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
برگه سیب دارچینی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

برگه سیب دارچینی ، طرز تهیه برگه سیب دارچینی


همچنین مشاهده کنید