دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
خوراک اسفناج | طرز تهیه خوراک اسفناج و لوبیا
لوبیا سفید پخته شده 1 پیمانه
بلغور 1 پیمانه
اسفناج 1 دسته
گوجه فرنگی 400 گرم
کدو سبز 1 عدد
پیاز قرمز 1 عدد
عصاره سبزیجات ¼1 پیمانه
روغن زیتون بکر 3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 3 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آویشن، فلفل قرمز و سیاه، نمک به میزان لازم
کدو را به صورت حلقه های نازک خرد کنید.
گوجه فرنگی را فیله کرده و ریز خرد کنید.
2 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم گرم کنید و پیاز را به مدت 6 دقیقه در آن تفت دهید.
فلفل قرمز، کدو سبز و سیر را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه آن ها را تفت دهید.
سپس بلغور، عصاره سبزیجات، گوجه فرنگی، رب، آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا جوش بیاید. شعله گاز را کم کنید و در ظرف را ببندید تا بلغور بپزد، هر چند وقت یکبار آن را هم بزنید. در همین زمان لوبیا پخته و اسفناج را به خوراک اضافه کنید.
قبل از سرو جعفری و باقیمانده روغن زیتون را اضافه کنید.
خوراک اسفناج جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خوراک اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .