چهارشنبه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۱ / 6 July, 2022
مجله ویستا

مربای زغال اخته | طرز تهیه مربای زغال اخته


مواد لازم برای مربای زغال اخته


زغال اخته یک کیلو
شکر 800 گرم
آبلیمو یک قاشق غذا خوری سر صاف
وانیل یک قاشق چایخوری


مربای زغال اخته | طرز تهیه مربای زغال اخته

 

طرز تهیه مربای زغال اخته


این مربا رابا هسته درست می کنند. اگر میوه زغال اخته سفت باشد کمی شکر ریخته و می گذاریم آب بیندازد. بعداز 10ساعت روی حرارت قرارمی دهیم تا اینکه کمی پخته شده اما له نشود. سپس بقیه شکر را یکجا ریخته ومی گذاریم قوام بیاید. اما اگر این میوه رسیده باشد احتیاج به پخت قبل از قوام ندارد. بعد از خاموش کردن حرارت ابلیمو و وانیل را ریخته و یکباره با قاشق چوبی بهم می زنیم تا خنک شود.


مربای زغال اخته | طرز تهیه مربای زغال اخته

نکات تکمیلی در مورد مربای زغال اخته

مربای زغال اخته جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای زغال اخته را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای زغال اخته ، طرز تهیه مربای زغال اخته


همچنین مشاهده کنید





سایت همشهری‌آنلاینخبرگزاری مهرسایت ورزش سهسایت رویداد 24سایت اقتصادنیوزخبرگزاری صدا و سیماوبگردیخبرگزاری ایرناروزنامه تعادلسایت تابناک