دوشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۱ / 23 May, 2022
مجله ویستا

خوراک پارمسان | طرز تهیه خوراک پارمسان


مواد لازم برای خوراک پارمسان
 
 سینه مرغ :دو عدد
پنیر پارمسان :200 گرم
روغن مایع :100 گرم
آرد گندم :نصف پیمانه
سس کچاپ :50 گرم
نمک و فلفل :به میزان لازم
 
 

خوراک پارمسان | طرز تهیه خوراک پارمسان
 
طرز تهیه خوراک پارمسان
 
سینه مرغ را با بیفتک کوب به مقدار کم بکوبید و در نمک، فلفل و آرد گندم بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
پنیر پارمسان را روی هر کدام قرار دهید و در داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد بگذارید.
حدود 10 دقیقه زمان لازم است تا پنیر سرخ شود، آن گاه از فر خارج و با سس کچاپ تزئین کنید.
 

خوراک پارمسان | طرز تهیه خوراک پارمسان
نکات تکمیلی در مورد خوراک پارمسان

خوراک پارمسان جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
خوراک پارمسان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

خوراک پارمسان ، طرز تهیه خوراک پارمسان


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری تحلیل بازارسایت عصرایرانخبرگزاری ایسناسایت نمناکسایت زومیتروزنامه آرمان ملیسایت همشهری‌آنلاینسایت سلام نوسایت مشرقسایت آفتاب نیوز