چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا

تورتیلای کدو | طرز تهیه تورتیلای کدو اسپانیایی


مواد لازم تورتیلای کدو اسپانیایی


کدو با پوست خرد شده یک کیلو
6 عدد تخم مرغ
زعفران دم کرده 1 ق سوپخوری
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
پیاز خلال
نمک و فلفل
کمی جوزهندی رنده کرده

 


تورتیلای کدو | طرز تهیه تورتیلای کدو اسپانیایی

طرز تهیه تورتیلای کدو اسپانیایی

پیاز را با کمی روغن زیتون همراه با کدو ها تفت بدین و بذارین با بخار خودش رو حرارت نرم بشن و آبشون کشیده بشه . حالا از روی شعله بردارین تا کمی خنک بشه و بعد تخم مرغها رو شکسته و هم بزنین و با نمک و فلفل و جوز هندی مخلوط و روی مواد ریخته و داخلش ماهیتابه نچسب بریزین . این همون کوکوی خودمونه ولی کمی ضخیم تر ه . دربش رو بذارین و با شعله ملایم بذارین خودش رو بگیره . بعد شعله رو بیشتر کنین تا آبش کشیده و طرف دیگه رو برگردونین تا سرخ بشه .

نکات

این همون کوکوی خودمونه ولی قطور تره .


تورتیلای کدو | طرز تهیه تورتیلای کدو اسپانیایی

نکات تکمیلی در مورد تورتیلای کدو

تورتیلای کدو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تورتیلای کدو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تورتیلای کدو ، طرز تهیه تورتیلای کدو اسپانیایی


همچنین مشاهده کنید





سایت مثلث آنلاینروزنامه شهروندخبرگزاری ایرناسایت زومیتخبرگزاری تحلیل بازارسایت رویداد 24سایت فراروسایت سلام نوروزنامه آرمان ملیسایت انصاف نیوز