دوشنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۲ / 5 June, 2023
طرز تهیه کاری ران مرغ با سبزیجات
مواد لازم کاری ران مرغ با سبزیجات
ساق مرغ 1800 گرم
گوجه فرنگی رسیده 1000 گرم
عصاره مرغ 450 گرم
سیب زمینی 250 گرم
هویج 200 گرم
گل کلم 250 گرم
عدس قرمز 180 گرم
نخود فرنگی منجمد 150 گرم
خمیر کاری ½پیمانه
برگ تازه کاری ¼پیمانه
گشنیز تازه ¼پیمانه
پیاز 3 عدد
کره آب کرده 1 قاشق غذاخوری
ترشی لیمو به مقدار دلخواه
طرز تهیه کاری ران مرغ با سبزیجات
کره را در تابه چدنی بزرگ روی حرارت نسبتاً بالا آب کنید.
ساق مرغ ها را از بشوئید و استخوان آنها را خارج کنید.
تمام ساق ها را به ترتیب در کره سرخ کنید (هر طرف به مدت 2 دقیقه) تا زمانیکه طلایی شوند.
سپس مرغ های سرخ شده را به ظرفی جدا منتقل کنید.
پیازها را ورقهای و نازک خرد کنید.
پس از اتمام سرخ شدن مرغ ها شعله را کم کنید. پیاز را اضافه کرده و هم بزنید تا پیاز کاراملی شود. (حدود 10 دقیقه)
خمیر کاری و برگهای کاری را اضافه کنید. آن را هم بزنید، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانیکه بوی کاری بلند شود.
عصاره مرغ و گوجهفرنگی فیله شده و خرد شده را اضافه کرده و آن را به نقطه جوش برسانید.
بگذارید یخ نخود فرنگی باز شود.
سیبزمینی و هویج را در ابعاد 4 سانتیمتری برش دهید.
تکههای مرغ، سیب زمینی، هویج و عدس را اضافه کنید. شعله را کم کنید. در ظرف را گذاشته و 52 دقیقه اجازه بدهید تا بپزد.
پس از این زمان گلهای گل کلم را از هم جدا کنید و به قابلمه اضافه کنید. در آن را بردارید 52 تا 03 دقیقه بگذارید بپزد یا تا زمانیکه نرم شود، هر از گاهی آن را هم بزنید
نخود فرنگیها را 2 دقیقه آخر اضافه کنید تا بپزد.
گشنیز را خرد کنید.
گشنیز را اضافه کرده و با ترشی لیمو سبز سرو کنید.
کاری ران مرغ با سبزیجات جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
کاری ران مرغ با سبزیجات را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .