دوشنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۲ / 4 December, 2023
مجله ویستا
ماهی رولی | طرز تهیه ماهی رولی
مواد لازم برای ماهی رولی

طرز تهیه ماهی رولی

نکات تکمیلی در مورد ماهی رولی
ماهی قزل آلا :2 عدد
رب انار :150 گرم
گردوی ساطوری :50 گرم
پیازچه ساطوری:به مقدار لازم
قارچ ساطوری :200 گرم
نمک، فلفل و زعفران :به مقدار لازم

ابتدا ماهی را تمیز کرده و اسکلت آن را جدا می کنیم. ماهی را از وسط برش داده و به دو قسمت تقسیم می کنیم، سپس با زعفران، نمک و فلفل مزه دار کرده و 2 تا 3 ساعت در یخچال می گذاریم.
در این مدت ابتدا قارچ و بعد پیازچه را در روغن تفت می دهیم .گردو ها و رب انار محلی را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می کنیم. ماهی ها را روی تخته کار قرار داده، مقداری از مواد را روی گوشت ماهی ریخته، رول کرده و با خلال آن را نگه می داریم.
در ماهیتابه مقداری آب می ریزیم، ابتدا پیاز حلقه شده را کف آن قرار داده و ماهی ها را روی آن می چینیم. روی ماهیتابه فویل کشیده و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
نکته
می توان ماهی ها را داخل فر یا مایکرویو نیز طبخ کرد.

ماهی رولی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ماهی رولی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید