یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
طرز تهیه کنسرو لیمو (Preserved lemon)
مواد لازم کنسرو لیمو (Preserved lemon)
8 تا 10 عدد لیموترش که باید خوب شسته شوند.
½ پیمانه نمک، اگر لازم است می توانید مقدار بیشتری هم استفاده کنید.
آب لیمو ترش تازه؛ در صورت نیاز
شیشه مربا
2 قاشق غذاخوری نمک را در ته شیشه استریل بریزید.
لیموها را یکی یکی به روش زیر آماده کنید. هرگونه ساقه یا زائده ها را از لیموها ببرید و 0.5 سانتیمتر از سر لیموها را بزنید. از سر لیموها شروع به بریدن کنید و کاملاً آنها را نبرید. ته لیمو را نباید ببرید. حالا لیموهای شما به چهار قسمت تقسیم شدهاند ولی ته آنها هنوز وصل است.
با دقت لیموها را باز کنید و مقدار نسبتاً زیادی نمک داخل و بیرون آنها بریزید.
لیموها را داخل شیشه گذاشته و آنها را فشار دهید تا آب آنها خارج شود و آب لیمو تا بالای شیشه برسد. شیشه را با لیمو پر کنید و مطمئن شوید که تا بالای شیشه با آب لیمو پر شده است. اگر لازم است مقداری آب لیموی تازه گرفته شده به شیشه اضافه کنید. روی لیموها 2 قاشق غذاخوری نمک بریزید.
در شیشه را طوری ببندید که هوا وارد آن نشود و برای 2 روز بگذارید در دمای اتاق بماند. گهگاهی شیشه را سروته کنید. آن را برای حداقل 3 هفته در یخچال گذاشته تا پوست لیموها نرم شود و بازهم گهگاهی شیشه را سروته کنید.
برای استفاده لیموها را از شیشه در بیاورید و زیر آب خوب بشویید تا نمکها بروند. قبل از استفاده هسته های لیمو را دربیاورید.
میتوانید این لیموها را برای 6 ماه در یخچال نگهدارید.
میتوانید به لیموهایتان ادویه هایی مثل میخک، تخم گشنیز، دانه فلفل، ساقه دارچین و برگ بو هم اضافه کنید.
کنسرو لیمو جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
کنسرو لیمو را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .