سه شنبه, ۱۴ آذر, ۱۴۰۲ / 5 December, 2023
مجله ویستا
پاری کباب | طرز تهیه پاری کباب
مواد لازم برای پاری کباب

طرز تهیه پاری کباب
ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده :400 گرم برای هر نوع
ماست :200 گرم
سیر رنده شده :5 حبه
نعناع ساطوری ریز :30 گرم
خامه سفت :100 گرم
پنیر خامه ای :100 گرم
زعفران :یک قاشق چایخوری دم کرده
فلفل قرمز :یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه :دو قاشق چایخوری
ماسالا :یک قاشق غذاخوری

در این دستور 4 نوع جوجه هندی که در مایه های مختلف خوابانیده شده ارائه می شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.
پاری کباب:50 گرم ماست را با ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و 200 گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.
تیکای مرغ:50 گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و 200 گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.
50 گرم ماست را با 50 گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و 200 گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.
50 گرم ماست را با زعفران دم کرده، 50 گرم پنیر خامه ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و 200 گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.
نکات تکمیلی در مورد پاری کبابپاری کباب جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پاری کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید