یکشنبه, ۷ خرداد, ۱۴۰۲ / 28 May, 2023
طرز تهیه سوشی تماکی
مواد لازم برای 6 عدد سوشی مخروطی
ماهی (سالمون، تن، دم زرد و ...) 180 گرم
برنج سوشی یک فنجان
ورق جلبک 3 عدد
طرز تهیه سوشی تماکی
نصف ورق جلبک را در دست چپمان قرار می دهیم و با دست راست آن را با برنج می پوشانیم - حدود یک سانتی متر.
یک تکه ماهی یا سبزیجات دلخواه مان را به صورت مورب روی برنج قرار می دهیم. همینطور ورق جلبک را در دست چپمان نگه می داریم.
با دست راست گوشه ورق جلبک را روی ماهی و سبزی می آوریم و آن را فشار می دهیم تا محکم شود. به رول کردن ادامه می دهیم تا یک گوشۀ کوچک ورق جلبک بیرون بماند. حتماً آن را محکم رول می کنیم.
برای این که مخروط به هم بچسبد می توانیم یک تکه واسابی را قبل از بستن مخروط در انتهای ورق جلبک قرار بدهیم. بدون واسابی هم می توان این کار را انجام داد.
سوشی تماکی جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
سوشی تماکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .