سه شنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۱ / 5 July, 2022
مجله ویستا

اسکالوپ مرغ | طرز تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی


مواد لازم برای اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

سینه مرغ:1 عدد
قارچ:3 عدد
سس گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پنیر مازارلا:2/1 لیوان
گوجه فرنگی بدون پوست:1 عدد
آب:2 قاشق غذا خوری
جعفری:5 ساقه
آرد سفید:3 قاشق غذا خوری
پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به 2 قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند ) مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم.
سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.


اسکالوپ مرغ | طرز تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی


سینه های مرغ را پهن گرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم. کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند، رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود 5 تا 6 دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم


اسکالوپ مرغ | طرز تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

نکات تکمیلی در مورد اسکالوپ مرغ

اسکالوپ مرغ جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
اسکالوپ مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

اسکالوپ مرغ ، طرز تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه تعادلخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت فرادیدسایت اکوایرانخبرگزاری ایرناسایت خبرآنلاینسایت انتخابخبرگزاری ایلناسایت تابناکخبرگزاری تحلیل بازار