پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا

ساندویج | طرز تهیه ساندویج ماهی تن با کرفس


مواد لازم برای ساندویج ماهی تن با کرفس
 
کنسر ماهی تن با روغن زیتون :350 گرم
کرفس :2 ساقه
سیب پوست کنده و خرد کرده :یک عدد
مایونز :4 قاشق سوپخوری
برگ ریحان ساتوری شده :2 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه :یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل آسیاب کرده :به مقدار لازم
نان تست جو یا چاودار :8 برش
 
 

ساندویج | طرز تهیه ساندویج ماهی تن با کرفس
 
 
طرز تهیه ساندویج ماهی تن با کرفس
 
در یک کاسه متوسط، ماهی تن، کرفس (که ساقه آن را در جهت طول دونیم کرده و نازک ورقه کرده ایم)، سیب (که به قطعات نیم سانتی متری خرد کرده ایی)، مایونز، ریحان و آب لیمو را مخلوط کرده و خوب هم می زنیم. سالاد را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
مخلوط ماهی تن را بین 4 برش نان تست تقسیم می کنیم و  روی هر یک از آن ها 1 تکه نان قرار می دهیم. ساندویچ ها آماده هستند.
 
 

ساندویج | طرز تهیه ساندویج ماهی تن با کرفس
نکات تکمیلی در مورد ساندویج

ساندویج جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 دقیقه میباشد .
ساندویج را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ساندویج ، طرز تهیه ساندویج ماهی تن با کرفس


همچنین مشاهده کنید





سایت ورزش سهسایت نمناکخبرگزاری تسنیمسایت تاپ نازروزنامه دنیای اقتصادخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت خبرآنلاینسایت زومیتسایت انتخابسایت ارانیکو