شنبه, ۱ مهر, ۱۴۰۲ / 23 September, 2023
مجله ویستا
ساندویج | طرز تهیه ساندویج ماهی تن با کرفس
مواد لازم برای ساندویج ماهی تن با کرفس

طرز تهیه ساندویج ماهی تن با کرفس

نکات تکمیلی در مورد ساندویج
کنسر ماهی تن با روغن زیتون :350 گرم
کرفس :2 ساقه
سیب پوست کنده و خرد کرده :یک عدد
مایونز :4 قاشق سوپخوری
برگ ریحان ساتوری شده :2 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه :یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل آسیاب کرده :به مقدار لازم
نان تست جو یا چاودار :8 برش

در یک کاسه متوسط، ماهی تن، کرفس (که ساقه آن را در جهت طول دونیم کرده و نازک ورقه کرده ایم)، سیب (که به قطعات نیم سانتی متری خرد کرده ایی)، مایونز، ریحان و آب لیمو را مخلوط کرده و خوب هم می زنیم. سالاد را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
مخلوط ماهی تن را بین 4 برش نان تست تقسیم می کنیم و روی هر یک از آن ها 1 تکه نان قرار می دهیم. ساندویچ ها آماده هستند.

ساندویج جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 دقیقه میباشد .
ساندویج را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید