یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا
گازپاچو | طرز تهیه گازپاچو، آب دوغ خیار اسپانیایی!
مواد لازم برای گازپاچو


نکات تکمیلی در مورد گازپاچو
گوجه فرنگی متوسط:4 عدد
خیار متوسط:3 عدد
پیاز کوچک:یک عدد
فلفل دلمه سبز:نصف یک عدد
لیموترش ریز:2 عدد
پودر نان خشک:2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون:4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
طرز تهیه گازپاچو
بنا به سلیقه خود گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه را ریز کرده یا در غذاساز پوره کنید.
دو پیمانه آب را همراه آب لیموترش، پودر نان خشک و روغن زیتون اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
سوپ را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس سرو کنید.

نکات
1. برای تهیه پودر نان خشک، نان یا مغز نان بیات را خشک کرده و خرد کنید.
2. از نعناع ساطوری در سوپ استفاده کنید.
3. به جای آب می توانید از آب گوجه فرنگی استفاده کنید.

گازپاچو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
گازپاچو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید