یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

گازپاچو | طرز تهیه گازپاچو، آب دوغ خیار اسپانیایی!


مواد لازم برای گازپاچو
 
گوجه فرنگی متوسط:4 عدد
خیار متوسط:3 عدد
پیاز کوچک:یک عدد
فلفل دلمه سبز:نصف یک عدد
لیموترش ریز:2 عدد
پودر نان خشک:2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون:4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
 
 
 
 
طرز تهیه گازپاچو
 
بنا به سلیقه خود گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه را ریز کرده یا در غذاساز پوره کنید.
 
دو پیمانه آب را همراه آب لیموترش، پودر نان خشک و روغن زیتون اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
 
سوپ را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس سرو کنید.
 

گازپاچو | طرز تهیه گازپاچو، آب دوغ خیار اسپانیایی!
 
 
نکات
 
 
1. برای تهیه پودر نان خشک، نان یا مغز نان بیات را خشک کرده و خرد کنید.
 
2. از نعناع ساطوری در سوپ استفاده کنید.
 
3. به جای آب می توانید از آب گوجه فرنگی استفاده کنید.
 

گازپاچو | طرز تهیه گازپاچو، آب دوغ خیار اسپانیایی!
نکات تکمیلی در مورد گازپاچو

گازپاچو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
گازپاچو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

گازپاچو ، طرز تهیه گازپاچو، آب دوغ خیار اسپانیایی!


همچنین مشاهده کنید





سایر منابعسایت فرادیدسایت اقتصادنیوزوبگردیسایت سلام نوخبرگزاری فارسروزنامه شهروندخبرگزاری ایسناسایت نمناکسایت اکوایران