چهارشنبه, ۸ آذر, ۱۴۰۲ / 29 November, 2023
مجله ویستا
کتلت آلمانی | طرز تهیه کتلت آلمانی
مواد لازم کتلت آلمانی

طرز تهیه کتلت آلمانی

نکات تکمیلی در مورد کتلت آلمانی
گوشت چرخ کرده 500 گرم
باگتحدود 10 سانت
خردل1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
تخم مرغ1 عدد
پیاز ریز خرد شده1 عدد بزرگ
پودر پاپریکا1 قاشق چایخوری
سیر1 حبه ( در صورت تمایل )
باگت :حدود 10 سانت ( منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه )

ابتدا باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگت ها را بگیره )
بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.
پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( می توانید خام هم بریزید )
باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.
به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.
حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید.
میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.

کتلت آلمانی جزو غذای ملل - آلمانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کتلت آلمانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید