چهارشنبه, ۱۷ آذر, ۱۴۰۰ / 8 December, 2021
مجله ویستا

طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو


 مواد لازم خوراک مرغ و زردآلو

مرغ  1700 گرم
برگه زردآلو 100 گرم
کره  20 گرم
عصاره مرغ 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
پیاز قرمز  2 عدد کوچک
چوب دارچین  1 عدد
رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز  2 قاشق چای خوری
پودر دانه گشنیز 1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل  ½ قاشق چای خوری
برگ گشنیز  برای سرو غذا
زعفران  مقداری


طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو

طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو

    مرغ ها را تکه تکه کنید و به آن ها نمک و فلفل بزنید. در یک ظرف روی شعله متوسط روغن را گرم کنید و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید. هر سمت آن ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، سرخ کنید. سپس آن ها را به یک بشقاب منتقل کنید.
    کره را در ظرف آب کنید. پیازها را ریز خرد کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف کره تفت دهید. سپس پودر زیره، گشنیز، دارچین، زنجبیل و زعفران را به مدت 30 ثانیه در آن تفت دهید. رب گوجه را اضافه کنید. سپس مرغ ها، برگه های زردآلو و عصاره مرغ را در ظرف بریزید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. سپس درب ظرف را بردارید و غذا را هم بزنید و به مدت 30 دقیقه دیگر بدون اینکه درب ظرف را بگذارید و آن را بپزید.
    غذا را با برگ های گشنیز تزیین نمایید و با برنج سرو نمایید.
 


طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو

نکات تکمیلی در مورد خوراک مرغ و زردآلو

خوراک مرغ و زردآلو جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خوراک مرغ و زردآلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو


همچنین مشاهده کنید




سایت نامه نیوزروزنامه تعادلخبرگزاری ایرناسایت نمناکروزنامه توسعه ایرانیسایت خبرآنلاینروزنامه شرقسایت آفتاب نیوزسایت همشهری‌آنلاینخبرگزاری فارس